Sponsored

PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

Home » » Kunci Gitar Didi Kempot - Ke Taman Asmoro

Kunci Gitar Didi Kempot - Ke Taman Asmoro

KE TAMAN ASMORO

By : DIDI KEMPOT

Intro: Am Dm F  E  Am

                      Am
Saben wayah lingsir wengi
       Dm   E         Am
Mripat iki ora biso turu
                     E
Tansah kelingan sliramu
         Dm    F         E
Wong ayu kang dadi pepujanku

                 Am
Bingung rasane atiku
        Dm      E         Am
Arep sambat nanging karo sopo
                E
Nyatane ora kuwowo
          Dm    E         Am
Nyesake atiku sansoyo nelongso

              Dm
Wis tak lali-lali
         E        Am
Malah sansoyo kelingan
                    E             Dm
Nganti tekan mbesok kapan nggonku
                  E
Mendem ora biso turu

                 Am
Opo iki sing jenenge
           Dm    E          Am
Wong kang lagi ke taman asmoro
                   E
Prasasat ra biso lali
           Dm   E            Am
Esuk awan bengi tansah mbedo ati

                 Am
Bingung rasane atiku
       Dm     E           Am
Arep sambat nanging karo sopo
              E
Nyatane ora kuwowo
        Dm     E           Am
Nyesake atiku sansoyo nelongso
              Dm
Wis tak lali-lali
         E        Am
Malah sansoyo kelingan
                    E             Dm
Nganti tekan mbesok kapan nggonku
                  E
Mendem ora biso turu

                 Am
Opo iki sing jenenge
           Dm    E          Am
Wong kang lagi ke taman asmoro
                   E
Prasasat ra biso lali
           Dm   E            Am
Esuk awan bengi tansah mbedo ati
                   E
Prasasat ra biso lali
           Dm   E            Am
Esuk awan bengi tansah mbedo ati
Share this article :

0 komentar:

Followers

Fans Page

US Official Online Casino Directory

Searching for the most innovative online casinos on the internet? Visit https://onlinecasino.us for more details.

Selamat Datang Di Blog Koleksi Lirik Lagu Plus Kunci Gitar... Sebuah blog yang berisi lirik lagu yang dilengkapi dengan kunci gitar..

Koleksi Chord Baru

Label Penyanyi/Band

Rank Relmax Top

Bloglog Koleksi

Koleksi Your Backlinks

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. Koleksi Lirik Lagu Plus Kunci Gitar - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger