Sponsored

PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

Home » » Kunci Gitar Didi Kempot - Sewu Kuto

Kunci Gitar Didi Kempot - Sewu Kuto

SEWU KUTO

By : DIDI KEMPOT

[intro] G Bm C D G

[Verse 1]
G                   Bm
Sewu kuto uwis tak liwati
C     G       D
Sewu ati tak takoni
G                     Bm
Nanging kabeh podo ra ngerteni
C    G         D
Lungamu neng endi
         Em                C
Pirang taun anggonku nggoleki
     G         D        G
Seprene durung biso nemoni

[Intro] Em Am D G

[Chorus]
Am        D G        Em
Wis tak cobo ngelaliake
C     D        G
Jenengmu soko atiku
C      D       G  D/F#   Em
Sak tenane aku ora ngapusi
Am       D       G  D
Isih tresno sliramu

[Verse 2]
G              Bm
Umpamane kowe uwis mulyo
C   G      D
Lilo aku lilo
G                   Bm
Yo mung siji dadi panyuwunku
C   G          D
Aku pengen ketemu

    Em                 C
Senajan sak kedeping moto
         G       Bm             G
Tak nggo tombo kangen jero ning dodo

[intro] Bm C G
        Em D G

[Chorus]
Am        D G        Em
Wis tak cobo ngelaliake
C     D        G
Jenengmu soko atiku
C      D       G  D/F#   Em
Sak tenane aku ora ngapusi
Am       D       G  D
Isih tresno sliramu

[Verse 2]
G              Bm
Umpamane kowe uwis mulyo
C   G      D
Lilo aku lilo
G                   Bm
Yo mung siji dadi panyuwunku
C   G          D
Aku pengen ketemu

    Em                 C
Senajan wektu mung sedelok
         G       Bm             G
Tak nggo tombo kangen jero ning dodo

    Em                 C
Senajan sak kedeping moto
         G       Bm             G
Tak nggo tombo kangen jero ning dodo
Share this article :

0 komentar:

Followers

Fans Page

US Official Online Casino Directory

Searching for the most innovative online casinos on the internet? Visit https://onlinecasino.us for more details.

Selamat Datang Di Blog Koleksi Lirik Lagu Plus Kunci Gitar... Sebuah blog yang berisi lirik lagu yang dilengkapi dengan kunci gitar..

Koleksi Chord Baru

Label Penyanyi/Band

Rank Relmax Top

Bloglog Koleksi

Koleksi Your Backlinks

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. Koleksi Lirik Lagu Plus Kunci Gitar - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger