Sponsored

PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

Home » » Kunci Gitar Doel Sumbang - Mawar Bodas

Kunci Gitar Doel Sumbang - Mawar Bodas

MAWAR BODAS

By : DOEL SUMBANG

Intro : Am F Dm Am
        E F E Am
        F E Am

                Am
mapai jalan satapak
                     F
ngajugjug ka hiji lembur
                Dm
henteu karasa capena
       Bb        Am
sabab aya nu diteang..

                      Am
hujan angin dor dar gelap
                    F
taya tempat keur ngiuhan..
                Dm
sanajan awak rancucud
        Bb          Am
teu paduli kajeun teuing..

            E
nu penting mah asal nepi
           Am
ka tempat anu dituju..
         E
rek ngalongok mawar bodas
         Am
nu moal lila ka ala

      Dm
sugan tea..moal gagal
        Am
kembang geus aya nu boga
          F
balik ge asa hoream..
         Am
leumpang ge jiga ngalayang..

Reff:
           F
  teu kasawang… (teu kasawang )
         Am
  ti anggalna…. ( ti anggalna )
           F
  teu ka pikir…( teu ka pikir )
      Am
  ti tadina.. (tadina)

         Dm
  lamun tea bakal gagal
          Am
  hoream teu sudi teuing
       F
  mikiran pipanyakiteun..
     Am
  mikiran pipanyakiteun..

Musik : E  F E
        Dm F Am
        Am E F E
        F E Am
        F E Am

                Am
mapai jalan satapak
                     F
ngajugjug ka hiji lembur
                Dm
henteu karasa capena
       Bb        Am
sabab aya nu diteang..

                      Am
hujan angin dor dar gelap
                    F
taya tempat keur ngiuhan..
                Dm
sanajan awak rancucud
        Bb          Am
teu paduli kajeun teuing..

            E
nu penting mah asal nepi
           Am
ka tempat anu dituju..
         E
rek ngalongok mawar bodas
         Am
nu moal lila ka ala

      Dm
sugan tea..moal gagal
        Am
kembang geus aya nu boga
          F
balik ge asa hoream..
         Am
leumpang ge jiga ngalayang..

Reff:
           F
  teu kasawang… (teu kasawang )
         Am
  ti anggalna…. ( ti anggalna )
           F
  teu ka pikir…( teu ka pikir )
      Am
  ti tadina.. (tadina)

         Dm
  lamun tea bakal gagal
          Am
  hoream teu sudi teuing
       F
  mikiran pipanyakiteun..
     Am
  mikiran pipanyakiteun..

Musik : E  F E
        Dm F Am
        Am E F E
        F E Am
        F E Am

Reff end:
           F
  teu kasawang… (teu kasawang )
         Am
  ti anggalna…. ( ti anggalna )
           F
  teu ka pikir…( teu ka pikir )
      Am
  ti tadina.. (tadina)

         Dm
  lamun tea bakal gagal
          Am
  hoream teu sudi teuing
       F
  mikiran pipanyakiteun..
     Am
  mikiran pipanyakiteun..

Outro : Am F E .... Am
Share this article :

0 komentar:

Followers

Fans Page

US Official Online Casino Directory

Searching for the most innovative online casinos on the internet? Visit https://onlinecasino.us for more details.

Selamat Datang Di Blog Koleksi Lirik Lagu Plus Kunci Gitar... Sebuah blog yang berisi lirik lagu yang dilengkapi dengan kunci gitar..

Koleksi Chord Baru

Label Penyanyi/Band

Blog Archive

Rank Relmax Top

Bloglog Koleksi

Koleksi Your Backlinks

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. Koleksi Lirik Lagu Plus Kunci Gitar - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger