Sponsored

PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

Home » » Kunci Gitar Doel Sumbang - Hees

Kunci Gitar Doel Sumbang - Hees

HEES

By : DOEL SUMBANG

Intro : Dm 

Dm
Heu..ay
Bb          Dm
Aya ku ngeunah
Bb                Gm
Hudang sare subuh-subuh
           Dm
Lulunguh keneh

Dm      Bb          Dm
Maksud rek salat subuh
Bb              Gm
Tapi simut ngagupayan
           Dm
Nya hees deui


Gm
Tuluy ngimpi
            Dm
Meunang putri (geulis euy :D)
        Gm          Dm
Mondok moe tilu wengi
       Gm            Dm
Silih rontok silih ledot
Gm         A             Dm
Barang lilir brus di angir


Gm                     Dm
Duh Gusti Astagfirullahhaladzim
                         A
Ngantunkeun nu lima waktos
                     Dm
Ngan ukur ngimpen maksiat
Gm                            Dm
Ampun Gusti nya dada hapunten abdi
                  A
Tobat moal deui-deui
                  Dm
Gugah subuh tibra deui
Share this article :

0 komentar:

Followers

Fans Page

US Official Online Casino Directory

Searching for the most innovative online casinos on the internet? Visit https://onlinecasino.us for more details.

Selamat Datang Di Blog Koleksi Lirik Lagu Plus Kunci Gitar... Sebuah blog yang berisi lirik lagu yang dilengkapi dengan kunci gitar..

Koleksi Chord Baru

Label Penyanyi/Band

Blog Archive

Rank Relmax Top

Bloglog Koleksi

Koleksi Your Backlinks

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. Koleksi Lirik Lagu Plus Kunci Gitar - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger