Sponsored

PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

Home » » Kunci Gitar Eny Sagita - Tangise Ati

Kunci Gitar Eny Sagita - Tangise Ati

TANGISE ATI

By : ENY SAGITA

[Intro] Em C Em C Em
        Am Em B Em

       Em   B         Em
Udan deres wayahe wis wengi
       Am                 Em
njur kelingan lungamu dek wingi
 Am            Em
opo wis dadi gegarising pesthi
       C           B
kowe bakal cindro janji

[Intro] Am  B

    Em   B       Em
senajan uripku rekoso
      Am             Em
kabeh mau bakale tak tompo
  Am             Em
nuruti gedhang yuaning roso
  C                  B
bebrayan urip klawan ndiko

[Intro] Am Em B Em

[Chorus]
     Am                  Em
Kowe lungo tanpo kabar nganti seprene
    Am                        B
laraning ati sing nyonggo aku dewe
    Am                Em
ora ngiro yen bakal ngene dadine
           C
wis wis yo wis yen ngono
   C     B         Em
yo wis.. tak lilakake

       Em   B         Em
Udan deres wayahe wis wengi
       Am                 Em
njur kelingan lungamu dek wingi
 Am            Em
opo wis dadi gegarising pesthi
       C           B
kowe bakal cindro janji

    Em   B       Em
senajan uripku rekoso
      Am             Em
kabeh mau bakale tak tompo
  Am             Em
nuruti gedhang yuaning roso
  C                  B
bebrayan urip klawan ndiko

[Intro] Am Em B Em

[Chorus]
     Am                  Em
Kowe lungo tanpo kabar nganti seprene
    Am                        B
laraning ati sing nyonggo aku dewe
    Am                Em
ora ngiro yen bakal ngene dadine
           C
wis wis yo wis yen ngono
   C     B         Em
yo wis.. tak lilakake

       Em   B         Em
Udan deres wayahe wis wengi
       Am                 Em
njur kelingan lungamu dek wingi
 Am            Em
opo wis dadi gegarising pesthi
       C           B
kowe bakal cindro janji

    Em   B       Em
senajan uripku rekoso
      Am             Em
kabeh mau bakale tak tompo
  Am             Em
nuruti gedhang yuaning roso
  C                  B
bebrayan urip klawan ndiko

[Intro] Am Em B Em

Back To : [Chorus]
Share this article :

0 komentar:

Followers

Fans Page

US Official Online Casino Directory

Searching for the most innovative online casinos on the internet? Visit https://onlinecasino.us for more details.

Selamat Datang Di Blog Koleksi Lirik Lagu Plus Kunci Gitar... Sebuah blog yang berisi lirik lagu yang dilengkapi dengan kunci gitar..

Koleksi Chord Baru

Label Penyanyi/Band

Blog Archive

Rank Relmax Top

Bloglog Koleksi

Koleksi Your Backlinks

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. Koleksi Lirik Lagu Plus Kunci Gitar - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger